OfferOne CRM - asiakkuudenhallinta

Investointi

OfferOne CRM - asiakkuudenhallinta ja tarjoushallinta OfferOne CRM -järjestelmän investointi muodostuu kahdesta osasta: käyttöönotto ja sovelluspalvelun käyttö. Sovelluspalvelun hinnoittelu on hyvin selkeä ja ennustettava. Hinta on vain 30 € / käyttäjä / kk. Käyttäjämäärän kasvaessa yli 10 käyttäjän, käyttäjäkohtainen hinta pienenee. Ole yhteydessä jos haluat tarjouksen teidän käyttäjämäärälle!

Käyttöönottoinvestointi sisältää työt jotta järjestelmä saadaan sopivana teille käyttöön ja käyttäjät koulutettua päteviksi sen käytössä. Se sisältää siis konsultointia, käyttöönottotyötä ja koulutusta. Investoinnin hinta määräytyy suoraan tehdyn työn määrän mukaan. Esimerkiksi noin 2000€ investoinnilla saat jo normaalin pk-yrityksen myynnin toimintojen määrittelyn asiakkuudenhallintaa varten, ratkaisun mukautuksen määriteltyä toimintaa vastaavaksi ja koulutuksen käyttäjille.

Ole yhteydessä meihin niin selvitetään yhdessä miten OfferOne CRM sopii teidän tarpeisiin. Uskomme että pystymme tarjoamaan teille erittäin sopivan ja myös investoinniltaan kilpailukykyisen asiakkuudenhallintaratkaisun!

Lisätietoja: info, tai jätä yhteydenottopyyntö.